DAKRAAM VARIANTEN

De mogelijkheden voor dak- en tuimelramen zijn eindeloos.

Voor vrijwel alle vraagstukken over licht en ruimte in het interieur van huis, kantoor of bedrijfspand heeft FAKRO een slimme oplossing bedacht.

Zoals bijvoorbeeld het kantelraam met verhoogde ventilatie, geschikt voor een aangenaam binnenklimaat. Want natuurlijke ventilatie – instroom van buitenlucht - is essentieel voor een gezond leefklimaat in uw huis. Een tuimeldakraam met verhoogde ventilatie is voorzien van een zelfregelend rooster met een continu regelbare ventilatieklep. Hierdoor ervaart u een continue en gecontroleerde toevoer van verse lucht in uw woonruimte.

Het onderhoudsvriendelijke tuimeldakraam van FAKRO is door zijn verhoogde weerstand tegen vocht uitermate geschikt voor uw badkamer of keuken. Het heeft een tuimelas in het midden van het kozijn en een onderbediening om het dakraam makkelijk te openen. Ideaal als u het raam iets hoger wilt plaatsen in uw dak om meer lichtinval te creëren.

Liever meer privacy bij een kantelraam in de badkamer? Neem er een voorzien van melkglas. Het glas bevat een ondoorzichtige laag, waardoor het niet mogelijk is om van buiten naar binnen te kijken. Dat is wel zo prettig.

Uiteraard kiest u ook veiligheid voor alles. Bezemer Dakramen levert desgewenst dakramen die zien voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit dakraam is voorzien van drie inbraakwerende elementen, zoals bijvoorbeeld een afsluitbare klink. Wel zo veilig.

Daarnaast zijn er dakramen voor energiezuinige woningen leverbaar of dakramen waarmee u veilig naar buiten en het dak op kunt stappen, zowel op een plat als een hellend dak.

Uiteraard levert Bezemer Dakramen ook gewone 4-pans dakramen van uitstekende kwaliteit. Bel ons voor advies en prijsopgave.

Vraag offerte aan